п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ


З 12 по 16 липня 2017 року Володимир Савченко (президент ФТКУ), на запрошення Гедрюса Драневічуса (президента АТКЛ), провiв тренування в мiстi Вільнюс, Литва. Організатором семінару виступила АсоціаціяТрадиційного Карате Литовської Респуліки. Семінар призначався для інструкторів та провідних атлетів. Мета семінару — укріплення та оздоровлення тіла методиками йоги, а також вправи для суглобів на покращення Кері-Ваза, а саме — Мае-Кері , методичним джерелом яких служить вчення Сенсея Хідетакі НІШІЯМИ.

На тренуваннях були детально розібрані і відпрацьовані методики розвитку тиску на підлогу, ротаційного імпульсу танденом та передачі імпульсу від підлоги до цілі, що вражається. Для цього опрацьовувалися спеціальні вправи, як у парах, так і на ручній маківарі. Силові вправи розподілялись на статичні, ізометричні та динамічні.

 

Також, завдякі сприянню Гедрюса Драневічуса, Володимир Савченко отримав можливість ознайомитись з історією Литви, відвідавши найбільш значющі історичні памятки держави — островне місто Тракай і місто Каунас, які свого часу були столицями Літви.

Назад