УНІКАЛЬНИЙ МІЖНАРОДНИЙ ПРОЕКТ НА КІРОВОГРАДЩИНІ


8 лютого 2018 року в Кабінеті Міністрів України відбулась зустріч Народного Депутата України Костянтина Яриніча з Віце-прем'єр-міністром України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванной Климпуш-Цинцадзе.

Костянтин Володимирович прокоментував свою зустріч:

"Як представник громади нашого міста у парламенті, готуємо до відкриття першого в Україні Міжнародного дзвону миру. Важкі втрати Кіровоградщини у бойових діях на Сході спонукають робити все, що в моїх силах, аби перший Дзвін миру прозвучав саме в нашому обласному центрі.
Власне, про дані наміри та про чималий пласт роботи, яка вже зроблена за прямої підтримки Міністерства закордонних справ та Посольства України в Японії, поділився з Віце-прем’єр-міністром пані Іванною Климпуш-Цинцадзе.
Заручившись підтримкою пані Іванни, запропонував їй також доєднатися до офіційного відкриття Центру японських бойових мистецтв України імені Хідетаки Нішіями, адже ці події культурно споріднені та відбудуться одночасно.
Користуючись нагодою, висловлюю вдячність Голові Центру японських бойових мистецтв України, Президенту Федерації Традиційного Карате-До України Володимиру Савченку за пропозицію очолити Організаційний Комітет з відкриття даного Центру.
Переконаний, спільними зусиллями та завдяки наполегливій роботі вже цього року такий актуальний для нашої країни символ як Міжнародний дзвін миру пролунає на нашій рідній землі!"

Відкриття Центру заплановано на осінь цього року.

Назад