п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Відкритий чемпіонат міста Черкаси cеред дітей та кадетів

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

25 березня 2018 року м. Черкаси


25 березня 2018 року у місті Черкаси пройшли змагання — Першість міста Черкас та Черкаської області з Традиційного Карате серед дітей. У змаганнях взяло участь біля 100 юних спортсменів, вихованців клубів Черкаського обласного осередку національної Федерації Традиційного Карате-До України (ФТКУ) — ШТК "Окінава" (м. Черкаси) та ДЮСШ "Олімп" (м. Сміла). Змагання відбулися в новому приміщенні черкаської школи Традиційного Карате "Окінава". Суддівський корпус змагань — Соб’янін В’ячеслав Миколайович, Решетняк Олександр Сергійович, Повстян Андрій Олександрович, Зеленський Даніл Владиславович, очолював Станіслав КОВБАСА, 5. Дан, суддя міжнародної категорії.

У Першості приймали участь діти, віком від 8 до 15 років. Змагання були проведені у відповідності до Правил ФТКУ, у вікових категоріях: 8-9 років, 10-11 років, 12-13 років та 14-15 роківу програмі: Ката індивідуальне, Куміте індивідуальне, Ката синхронне та Ен-бу.

Дані змагання були проведені для відбору спортсменів для участі у Чемпіонаті України, який відбудеться 27-29 квітня 2018 року у м. Кропивницький. Також, мета даного заходу полягала у подальшому розвитку Традиційного Карате не тільки як виду спорту, а й як освітянська методологія залучення молоді до систематичних занять спортом у місті Черкаси та Черкаській області. Спортсмени, незважаючи на свій юний вік показали досить високий рівень підготовки та спортивних дух на татамі.

Школа Традиційного Карате "Окінава" висловлює подяку за допомогу в організації та проведенні змагань Черкаському державному технологічному університету та Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Назад