Учбовий семінар-практикум з Традиційного Карате


Згідно план-календаря заходів Національної федерації Традиційного Карате-До України та рекомендацій Міністерства спорту України, щодо підготовки національних інструкторів та суддів з виду спорта, 3 — 5 серпня 2018 року в Хомбу Додзьо федерації, місті Кропивницький, відбувся щорічний національний атестаційно-методичний семінар-практикум з Традиційного Карате.

У семінарі взяли участь інструктори та судді федерації. Графік тренувань був насиченим — з ранку два тренінга і в вечері два тренінга. Семінар провів Володимир Савченко, президент ФТКУ. При його подачі усієї інформації базової техніки, карате набувало свій головний зміст — "Тодоме Ваза". Программа навчання, розробленнаТехнічним та Суддівським Комітетами Федерації була сконцентрована на імпульсі бедра для виконання Йоко-Кері Кекомі. Курс йогічної гімнастикі провів Віталій Кошлатий, інструктор Київської федерації Традиційного Карате, а також викладач йоги.

Завершилося навчання тестувальними екзаменами. Атестовані інструктори та судді отримали Ліцензію на право викладати вид спорту — "Традиційне Карате" на теренах нашої держави з 1-го вересня 2018 р. по 1-е серпня 2019 р. В кінці семінару також було проведене тестування на ступень першого Дану.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад