З 15 по 19 серпня 2018 р. в головному тренувальному центрі Польської Федерації Традиційного Карате "Додзьо Стара Вьеж" відбувся міжнародний семінар-практикум — ГАШШЮКУ 2018.

Технічні курси зібрали 140 учасників з Австрії, Австралії, Вірменії, Болгарії, Чехії, Німеччини, Литви, України, Росії, США, Південній Африці, Перу, Уругваю, Румунії, Сербії та Польщі. Тренування призначалося для каратеків зі ступенем мінімум другий Дан.

Від України в цьому заході прийняли участь вісім членів національної федерації з Київа та Кропивницького. Очолював делегацію Володимир Савченко, президент національної федерації Традиційного Карате-До України.

Майстер практикум — «Гашшюку 2018» був проведений 15 -19 серпня в Центрі японських бойових мистецтв і спорту «Додзьо — Стара Вьеж» в Польщі. У семінарі взяли участь 140 каратистів з Австрії, Австралії, Вірменії, Болгарії, Чехії, Німеччини, Литви, України, Росії, США, Південній Африці, Перу, Уругваю, Румунії, Сербії та Польщі. Тренування призначалося для каратеків зі ступенем мінімум другий Дан. Майстер табір провели інструктори карате: Едуардо Салас 9 Дан (Перу), Володимир Квічінского 8 Дан (Польща), Махмуд Taбассі 7 Дан (США), Нельсон Карріон 7 Дан (Уругвай), Гіедрюс Драневічус 6 Дан (Литва), Кшиштоф Нойгебауер 6 Дан (Польща) і Альберт Чіа 5 Дан (США), учень Сенсея Хідетаки НІШІЯМИ.

Десяти годинні тренування. Перший тренінг починався о шостій ранку дихальними вправиами, які демонстрував сенсеі Салас, вправами для здоров'я, щоб стимулювати енергію і підготуватися до навчання карате. Далі — два трьох часових виснажливих тренувальних циклів. І на завершення дня, з восьмої вечора, — двогодинна тренування. Перший день, був повністю присвячений напрацюванню Ката та його аспектам. Базовим Ката для навчання було розібрано Ката УНСУ. На другий день атлети стажировалися в Куміте. Третій день учасники семінару присвятили тестуванню суддів з Ката та Куміте.

Цікаві тести продемонстрував Альберт Чіа, Сенсей, 5 Дан (США) — засновник і головний інструктор найстарішого Додзьо Традиційного Карате в місті Оранджкаунті, штат Каліфорнія. Сенсей Чіа вивчав Традиційне Карате школи Шото-кан — більше 40 років тільки під керівництвом Сенсея Хідетаки Нішіями. Його демонстрація практичного застосування Ката продовжило генеральну тезу Сенсея НІШІЯМИ — "обмеження для навчання не існує".

ФОТОГАЛЕРЕЯ



Назад