День фізичної культури та спорту


 

08 вересня 2018 року Київська федерація Традиційного Карате вже четвертий рік поспіль була запрошена на святкування Дня фізичної культури та спорту. Під час офіційної частини гостей свята привітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, віце-президент НОК України Валерій Борзов, голова комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, зачитав привітання від Президента України Петра Порошенка та передав щирі слова вітань з професійним святом від імені українського Уряду та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Також Міністр зазначив:

«Дуже приємно та патріотично, коли наш прапор здіймається на теренах світу, коли звучить наш гімн. Це дуже важливо для українського народу. І я дуже вдячний спортсменам і тренерам, і всім тим, хто забезпечує підготовку наших атлетів, хто сьогодні займається активно спортом, але продовжує пропагувати ідеї спорту. Іще раз вітаю вас зі святом. Слава Україні!».

На головній сцені НСК «Олімпійський» юні каратисти продемонстрували красу та силу східного мистецтва. Красуні – дівчата показали глядачам красу та грацію Традиційного Карате, а хлопці – свою силу та мужність. На згадку про свято наші атлети мали змогу зробити фото з Міністром молоді та спорту.

А ще дуже приємно, що саме фото наших спортсменів потрапило на сайт Міністерства молоді та спорту (http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/39759).

Київська федерація Традиційного Карате в особі Олександра Колесніка, Марини Юр’євої та Вікторії Уткіної робить все для популяризації Традиційного Карате та здорового способу життя серед молоді.

Назад