п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Першість міста Києва та Київської області

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

20 жовтня 2018 року м. Київ


 

20 жовтня 2018 року Київська федерація Традиційного Карате, при підтримці Міністерства молоді та спорту України, в партнерстві з РМА «Спільна Перемога», Перша Сувенірна Компанія, ZBC TV, Dahua technology, провела змагання — Першість міста Києва та Київської області з Традиційного Карате серед дітей.

На урочистому відкритті змагань був присутній радник міністра молоді та спорту України – Володимир Бульба, який передав юним каратистам привітання від міністра – Ігоря Жданова та заступника міністра з неолімпійських видів спорту – Ярослава Войтовича. Також, радник міністра прийняв участь у нагородженні переможців змагань.

У змаганнях взяло участь понад 70 юних спортсменів, вихованців 4-х клубів Київської федерації. Змагання відбувалися в ЗОШ №138. Суддівський корпус змагань очолював Олександр Колеснік, 5. Дан, суддя міжнародної категорії WTKF.

У Першості приймали участь діти, віком від 8 до 13 років, які є членами Київської федерації Традиційного Карате. Змагання були проведені у відповідності до правил, затверджених Федерацією Традиційного Карате-До України: Ката індивідуальне, Куміте індивідуальне та Ката синхронне.

Дані змагання були приурочени для відбору спортсменів для участі у Кубку України, який відбудеться 02 — 04 листопада 2018 року у м. Кропивницькому. Також, мета даного заходу полягала у подальшому розвитку Традиційного Карате не тільки як виду спорту, а й як освітянська методологія залучення молоді до систематичних занять спортом у місті Києві та Київській області.

Спортсмени, незважаючи на свій юний вік показали досить високий рівень підготовки та спортивних дух на татамі.

Окремо заслуговують на увагу спортсмени, які показали найвищу майстерність і стали одночасно переможцями як в Ката так і в Куміте: Василенко Святослав (тренер – Колеснік О.А.), Йовхимищ Діана та Панькевич Олександр (тренер – Юр’єва М.В.), Тимошенко Катерина (тренер – Уткіна В.С.)

Приємно, що завдяки спільній праці Міністерства молоді та спорту України, Президента Української федерації традиційного карате – Володимира Савченка, Президента Київської федерації традиційного карате – Олександра Колесніка, РМА «Спільна Перемога», Першої Сувенірної Компанії, ZBC TV, Dahua technology, інструкторів федерації, юних спортсменів та їх батьків 20 жовтня 2018 року відбулося свято спорту, а юні спортсмени стали ще на крок ближче до своєї мети – Кубку України 2018.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад