п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

1-й Чемпіонат Світу серед дітей

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

25 листопада 2018 р. м. Паневежис, Литва


25 листопада 2018 року відбувся 1-й чемпіонат світу з Традиційного Карате серед дітей. Місцем проведення чемпіонату став стародавній Паневежис, Литва. У змаганнях прийняли участь юні атлети національніх федерацій Традиційного Карате. Кількість учасників перевищела 500 дітей. Проведення чемпіонату взяла на себе Всесвітня Будо Карате Асоціація та Асоціація Традиційного Карате Литви.

СУДДІВСЬКИЙ СЕМІНАР

24 листопада 2018 року в Хомбу Додзьо Літовської федедрації Традиційного Карате пройшов багато часовий тренінг міжнародних та національних суддів. Було проведено ретельне тренуваняя суддів, яке завершилось тестуванням суддів в розділах Ката, Куміте, Ен-бу. Провів суддівський тренінг Анжей Олех (Польща) та Гедрюс Драневічус (Литва). Від України до суддівської колегії чемпіонату світу увійшли судді — Володимир Савченко (м. Кропивницький), Володимир Пуча (м. Хмельницький), а також Вадим Корельський (м. Київ).

АСАМБЛЕЯ

24 листопада 2018 року відбулась Асамблея WBKA на якій Аві Роках, Учень Сенсея Хідетаки Нішиями, доповів про ситуацію в світовому Карате. На Асамблеї з промовою до присутніх виступив Радек Януш (Чехія), а також Гедрюс Драневічус (президент Асоціації Традиційного Карате Литви).

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ

У чемпіонаті приймали участь діти, віком від 8 до 13 років. Змагання були проведені у відповідності до міжнародних Правил Традиційного Карате в категоріях:

Делегація України з 40-а чоловік була представлена алетами клубів Хмельницька, Житомира, Сміли та Черкас. Спортсмени, незважаючи на свій юний вік показали досить високий рівень підготовки та спортивних дух на татамі.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад