п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР — ПРАКТИКУМ

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

03 — 04 лютого 2019 року
м. Кропивницький


 

 

В місті Кропивницький відбувся щорічний семінар-практикум з Традиційного Карате, який провів Aві Роках 7. Дан (С.Ш.А.)— учень Сенсея Хідетаки Нішіями. Організатором семінару виступила національна Федерація Традиційного Карате-До України. На семінар були запрошені інструктора, судді та провідні атлети націолнальних збірних країн, а також всі бажаючі ознайомитися з технікою і методикою Традиційного Карате.

Аві Роках розпочав навчання з слів Сенсея Хідетаки Нішіями — "…головне завдання Традиційного Карате зміцнення тіла людини, а не його зруйнування". Тому велику увагу Сенсей Аві відділив правильністі біомеханіки при виконанні техніки Уке-Ваза, Тсуки-Ваза, Кері-Ваза та переміщенні по татамі.

 

В основі викладеної Сенсеем Аві Рокахом методиці тренувань лежить багаторічний особистий досвід навчання у Вчителя Хідетакі НІШІЯМИ. Глибина пояснення основ і суті технік Традиційного Карате, починаючи від принципів навчання стійок, пересування, функціональної роботи сухожиль, м'язів і суглобів, помножене на величезний особистий досвід зробило семінар Аві Рокаха безцінним для спортсменів федерації.

Назад