п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Чемпіонат міста Києва та Київської області

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

16 березня 2019 року м. Київ


 

16 березня 2019 року Київська федерація Традиційного Карате, при підтримці РМА «Спільна Перемога» провела змагання — Чемпіонат міста Києва та Київської області з Традиційного Карате серед дітей.

У змаганнях взяло участь понад 80 юних спортсменів, вихованців 3-х клубів Київської федерації. Змагання відбувалися в ЗОШ №138. Суддівський корпус змагань очолював Олександр Колеснік, 5. Дан, суддя міжнародної категорії WTKF.

У Чемпіонаті приймали участь діти, віком від 7 до 14 років, які є членами Київської федерації Традиційного Карате. Змагання були проведені у відповідності до правил, затверджених Федерацією Традиційного Карате-До України: Ката індивідуальне, Куміте індивідуальне та Ката синхронне.

Дані змагання стали відбором спортсменів для участі у Чемпіонаті України, який відбудеться 19 — 21 квітня 2019 року у м.Кропивницькому. Також, мета даного заходу полягала у подальшому розвитку Традиційного Карате не тільки як виду спорту, а й як освітянська методологія залучення молоді до систематичних занять спортом у місті Києві та Київській області.

Спортсмени, незважаючи на свій юний вік показали досить високий рівень підготовки та спортивних дух на татамі.

Окремо заслуговують на увагу спортсмени, які показали найвищу майстерність і стали одночасно переможцями як в Ката так і в Куміте: Василенко Святослав (тренер – Колеснік О.А.), Йовхимищ Діана, Панькевич Олександр, Могилян Єлизавета, Мурженко Аріанна (тренер – Юр’єва М.В.), Ободзінський Лев, Колодійчук Ярослав (тренер – Уткіна В.С.)

Приємно, що завдяки спільній праці Президента національної федерації Традиційного Карате-До Україини – Володимира Савченка, Президента Київської федерації Традиційного Карате – Олександра Колесніка, РМА «Спільна Перемога», інструкторів федерації, юних спортсменів та їх батьків 16 березня 2019 року відбулося свято спорту, а юні спортсмени стали ще на крок ближче до своєї мети – Чемпіонату України 2019.

Назад