ВІЗИТ ЙОШІАКІ ХАРАДИ В ДОДЗЬО СТАРА ВЬЕЖ


16 грудня 2018 року Доджо Старі Вьеж (Польща) відвідв Міністр навколишнього середовища Японії пан Йошіакі ХАРАДА, почесний Президент Центра японських бойових мистецтв України (м. Кропивницький). Пан Йошіакі ХАРАДА, відвідав Польщу як лідер японської присутності на COP24 екологічного саміту, що відбувся в Катовіце. Сенсей Володимир Квічінський разом зі Сенсеєм Павлом Крживанським і спортсменами, які здобули нагороду польської національної команди карате, приймали візит міністра Харади.

Йошіакі ХАРАДА — міністр охорони навколишнього середовища Японії і державний міністр з питань надзвичайних ситуацій у випадку ядерної аварії. Він увійшов до 20 найвпливовіших людей Японії. Він є членом Палати представників протягом багатьох років, має 6-й Дзюдо, і очолює клуб чорних поясів у японському парламенті.

Йошіакі Харада — мій друг, він підтримує нашу діяльність протягом багатьох років. Вперше він підтримав нас під час 1-ої Конференції Будо в 2007 році, а в 2013 році він підтримав нас під час формування WTKF, відправивши листи підтримки до спортивних органів у світі. Ми раді, що його жорсткий порядок денний дозволив йому відвідати Доджо Стара Вьеж. Ефект цього візиту — почати співпрацю та розпочати програму, спрямовану на обмін молоддю з Південної Японії та Польщі

президент WTKF Володимир Квічінський.

Навесні 2019 року на запрошення міністра Йошіакі Харада делегація з Польщі поїде до Японії, щоб продовжити роботу над програмою співпраці.

Назад