п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

КУБОК СЕРЕД ДІТЕЙ — "ЧЕРКАСИ-2015"

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

19 грудня 2015 року м. Черкаси.


19 грудня 2015 року в місті Черкаси відбувся відкритий Кубок з Традиційного Карате серед дітей — "Черкаси-2015". Змагання відбулись на базі загально-освітньої школи I-III ступенів — ліцею спортивного профілю №34. Організатором змагань виступив Черкаський клуб Традиційного Карате під керівництвом областного осередку Національної федерації Традиційного Карате-До України (Голова — Сергій Азаренко).

В Кубку взяли участь 132 юних спортсмена віком від 8 до 13 років начального рівня підготовки 9-6 Кю з Хмельницької, Житомирської, Київської, Кіровоградської та Черкаської областей. Змагання відбулись в трьох категоріях: Ката індивідуальні — хлопчики/дівчата, Куміте індивідуальне (Кіхон-Іппон Куміте) — хлопчики/дівчата та Ката сінхронні. З показовими виступами в змаганнях також прийняли участь діти віком 6-7 років. Відкрив змагання президент Національної федерації Володимир Савченко.

Особливі слова подяки від всіх участників, батьків та глядачив були спрямовані Олександру Лавриненко, керівнику відокремленного підрозділу міста Черкаси та Черкаської області, доклавшому максимум зусиль для проведення Кубку, що зробило змагання святом спорту. За підсумками кубку на перше місце вийла команда черкаської області, на другому — Житомирська область, на третьому — Хмельницька область, четверте — Кіровоградська і п'яте посіла Київська область.


ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад