ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА НОК УКРАЇНИ СЕРГІЯ БУБКИ В ХОМБУ

1-го жовтня 2010 року відбувся офіційний візит до Кіровограда президента Національного олімпійського Комітету України, багаторазового чемпіона і рекордсмена світу у стрибках з жердиною, переможця Олімпійських ігор в Сеулі, Героя України Сергія Назаровича БУБКИ.

Початковою метою візиту була участь у звітно-виборній асамблеї обласного відділення НОК, відкриття нового офісу обласного відділення і відкриття нового спортивного залу Центру олімпійської підготовки Традиційного Карате. Сергій Назарович також знайшов час відвідати і Дитячий будинок "Барвінок" і СДЮШОР-2 ім. В. Верхоланцева, і бейсбольний стадіон.

Відкриття нового тренувального залу головної тренувальної бази федерації живою легендою вітчизняного спорту назавжди увійде в історію Традиційного Карате України. Сергій Бубка був приємно здивований умовами, які створені для спортсменів і їх тренерів, зазначивши, що в Україні він вперше відвідує такий спеціалізований центр.(фото зала)

Президент Федерації Традиційного Карате-До України Володимир Савченко детально інформував високого гостя про досягнення атлетів федерації на чемпіонатах світу та Європи, а також планах федерації на найближчі роки.

Огляд Центру завершився в головному тренувальному залі, де Сергій Назарович вручив наймолодшим каратеістам пам'ятні подарунки, книги і сувеніри з олімпійською символікою. Отримати автограф легендарного спортсмена змогли всі бажаючі.

Цей візит відбувся завдяки багаторічній плідній спільній роботі Кіровоградського Центру підготовки Традиційного Карате з президентом обласного відділення НОК України в Кіровоградській області Володимиром Ковальовим.

Також на зустрічі в Центрі були присутні його куратори: головний лікар лікарні "Святого Луки", обласної торакальний хірург Григорій Урсул і настоятель Кіровоградської Преображенської церкви отець Євгеній. Вони передали в дар Сергію Бубці однойменну ікону Святого Луки, що стало для нього несподіваним сюрпризом.

Завершила перебування президента НОК України Сергія Бубки в Кіровограді прес-конференція в облдержадміністрації, де Сергій Назарович разом з губернатором Кіровоградщини Сергієм Миколайовичем Ларіним відповіли на численні запитання журналістів.

Назад