СЕМІНАР ЯПОНСЬКОГО БУДО


 

29-го листопада 2010 року в Хомбу Додзьо ФТКУ відбувся міжнародний семінар-практикум з Джіу-Джітсу японської школи Ягу-Сінган Рю Тай Джітцу.

Ця школа існує в Японії вже понад 400 років. Вперше в Україні її представив японський Майстер Буні ТОНІНО, чорний пояс ступені окуден.

Головним організатором семінару виступив Володимир Скрипнюк, голова обласного осередку федерації Традиційного Карате-До України (м. Кривий Ріг), за участю Центру японських бойових мистецтв України (м. Кіровоград). В семінарі приймали участь учні цієї школи з Калінінграду, Сочі, Москви, Луцька, Харкова, Кривого Рога, Києва.

Особливістю методики викладання інформації є те, що Вчитель особисто відпрацьовує з кожним учнем усі деталі техніки. Як правило такі семінари не мають на меті збирати велику кількість людей.

Основною метою семінару було ознайомлення українців з класичним японським Джіу-Джітсу, а також підготовка інформаційного простору для візиту до України головного наставника цієї школи, президента федерації Ягу-Сінган Рю Тай Джітцу Сенсея Ясуші КАЗІТЦУКА 10 Дан.

Назад