ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ МІНІСТРА СПОРТА УКРАЇНИ ІГОРЯ ЖДАНОВА В ХОМБУ

26 січня 2017 року, на Кіровоградщину з робочим візитом завітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та перший заступник Міністра молоді та спорту України президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул. У приміщенні облдержадміністрації пройшла зустріч із депутатами, спортсменами, тренерами та громадськими діячами області.

Ігор Жданов відзначив солідний внесок Кіровоградщини у розвиток спорту в Україні, особливо спортсменів-паралімпійців. Однак для підтримки сталого розвитку потрібно вчасно здійснювати фінансування спортивних об’єктів та організацій. У даному напрямі вже зроблені значні кроки. За два роки управління Ігора Жданова, бюджет міністерства молоді та спорту зріс майже вдвічі і тепер сягає 2 млрд грн. “Важливим завдання у роботі Міністерства є відновлення спортивної інфраструктури. На Кіровоградщині також передбачена низка об’єктів, на які виділено кошти для фінансування”.

Під час перебування в СДЮШОР-2 ім.В.Верхоланцева Міністр ознайомився з проектом перебудови спортивної школи на сучасний спортивний обект. Президент Національної Федерації Традиційного Карате-До України Володимир Савченко детально інформував високого гістя про досягнення атлетів федерації на чемпіонатах світу та Європи, а також планах федерації на найближчі роки. Ігор Жданов детально ознайомився з тренувальним процесом, відпрцював кілька ударів на Маківарі та сутінаварі, відвідав мінікомплекс відпочинку членів національної збірної України з Традиційного Карате.

"Я вражений зробленним федерацією обектом.Не в кожній країні можна побачити таке.Федерація Традиційного Карате накопичила унікальний досвід з комплексної підготовки національної збірної до чемпіонатів світу та Європи, свідченням чого є 2-гі командні місця в світі на останніх чемпіонатах. Але приміщення обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2 треба реконструювати. Ми пропонуватимемо із Державного фонду регіонального розвитку виділити кошти на капітальний ремонт спортивної школи, аби усі охочі мали можливість у будь-яку пору року займатися і легкою атлетикою, і бейсболом, і боксом, і карате." — зауважив Міністр спорта України під час бесіди з журналістами.

Традиційне візит завершився міцним потиском рук.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад