3 грудня 2017 року в місті Києві відбулось розширене засідання Ради Національної федерації Традиційного Карате-До України. Головуючим на нараді одноголосно був вибраний почесний Президент федерації Фокін Вітольд Павлович, перший Прем’єр-міністр України.

Після обговорення стратегії федерації на найближчий час, президент федерації Володимир Савченко детально доповів присутнім про завершення капітального ремонту Центру олімпійської підготовки з Традиційного Карате України на території якого, розташований Центр японських бойових мистецтв України. Також Володимир Савченко розповів про участь федерації у встановленні японцями Міжнародного Дзвіну миру ООН в місті Кропивницький 21 вересня 2018 року.

Вітольд Павлович Фокін запропонував:

об'єднати відкриття Дзвіну миру і Центру японських бойових мистецтв України в одну подію;
створити Організаційний Комітет відкриття Центру японських бойових мистецтв України;
звернутися до керівництва МЗС України з проханням офіційно запросити почесного президента Центра японських бойових мистецтв України пана Йошіакі Хараду, Голову спеціального Комітету Парламенту Японії, на відкриття в місто Кропивницький в вересні 2018 року.

Віце-президент федерації Олександр Колесник запропонував на посаду Голови Організаційного Комітету кандидатуру Народного Депутата України Константина Яриніча.

Назад