Генеральна Асамблея WTKF


У неділю, о 10.00 15 грудня 2019 року в Національному Олімпійському Комітеті Польщі, розташованому в мальовничому куточку Варшави, розпочалось офіційне відкриття Генеральної Асамблеї WTKF, як резюме її діяльності в 2019 році. Відкрив Генеральну Асамблею президент WTKF Володимир Савченко (Україна). У своїй вітальній промові він зробив акцент на обов'язкове продовження всіма членами WTKF спадщини Сенсея Хідетаки Нішіями. Також він представив нового члена WTKF, президента національної Федерації Традиційного Карате Данії пана Руслана Горобця. І повідомив присутнім, що в офіс президента ВТКФ звернулася національна федерація Карате Куби з проханням розглянути питання про прийом її в члени WTKF.

З 12.00 до 14.00 мала місце медична сесія професора Доктора медицини Володимира Йорги (Белгад, Сербія). А з 14.00 до 16.00 продовжела збори Генеральна Асамблея Всесвітньої Федерації Традиційного Карате-До. В підсумках її роботи було затверджено проведення зимового Гашшюку-2020 в місці Закопані (Польща), фіналу Кубка Європи в травні в місці Хмельницький (Україна) та чемпіонату Світу в листопаді в місці Белград (Сербія).

В своєму виступі до зібрання президент Польскої федерації Традиційного Карате пан Анжей Мачиєвський зазначив, що права на назву і логотип WTKF належать Польській федерації Традиційного Карате. Реєстрація назви та логотипу WTKF відбулася 16 лютого 2015 року. Тому використання назви і логотипу WTKF без дозволу правління WTKF буде каратися в судовому порядку.

Назад