Олімпійський урок-2017


Унікальна спортивна акція "Олімпійський урок-2017", приурочена до Дня фізичної культури і спорту, пройшла в Києві 9 вересня на Оболонській набережній.

Учасники спортивного свята змогли взяти участь у розминці з олімпійцями, олімпійському квесті, майстер-класах на різноманітних спортивних майданчиках, де кожен зміг випробувати свої сили у понад 40 видах спорту, отримати олімпійські подарунки та багато сюрпризів.

В рамках заходу юні вихованці Київської федерації Традиційного Карате-До провели показовий виступ. Діти гідно та впевнено продемонстрували техніку виконання різноманітних ударів та блоків, добре впорались з синхронним ката, а на додаток, влаштували видовищний показовий поєдинок — Ен-Бу. Тренер дітей Уткіна Вікторія Сергіївна є діючим спортсменом збірної України. Для завершення показового виступу на сцену запросили тренерів та спортсменок збірної України: Журавель Галину, Коровіну Валентину та Баришнікову Марію. Дівчата зачарували публіку красивим виконанням синхронного ката Сочин та гарною демонстрацією бункаю. Під бурхливі аплодисменти публіки представники Національної Федерації Традиційного Карате-До України залишили сцену. Свято тривало весь день, сонячна погода та сяючи посмішки спортсменів заполонили все навкруги!

Олімпійський урок – це свято, яке проводиться за ініціативою Національного Олімпійського Комітету України. Завдяки співпраці Національної Федерації Традиційного Карате-До України і Міністерства молоді та спорту України спортсмени й гості свята змогли поринути у світ Традиційного Карате!

Назад