п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Чемпіонат Черкаської області

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

14 квітня 2018 року м.Черкаси


 

В рамках змагального циклу до Чемпіонату України 14 квітня 2018 року відбувся Чемпіонат Черкаської області з Традиційного Карате. Він став другим етапом відбору кращих спортсменів області і зібрав понад 100 спортсменів з клубів ШТК "Окінава" (м. Черкаси), ДЮСШ "Олімп" (м. Сміла), КТК "Черкаси" (м. Черкаси), СК "Спарта" (м. Сміла), які боролися за 2 перших місця в особистих видах змагань, що дають можливість потрапити до збірної команди Черкаської області.Суддями змагань були — Соб’янін В’ячеслав Миколайович (суддя національної категорії), Решетняк Олександр Сергійович (суддя національної категорії), Сергієнко Ігор Миколайович (суддя національної категорії), Повстян Андрій Олександрович (суддя національної категорії), Зеленський Даніл Владиславович (суддя регіональної категорії).

На офіційному відкритті змагань були присутні заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та майстер спорту України — Каратерина Юріївна Коваленко, а також керівник клубу СК "Спарта" (м. Сміла) та суддя міжнародної категорії — Станіслав Миколайович Ковбаса.

Переможці змагань тепер матимуть змогу представляти Черкаську область на Чемпіонаті України з традиційного карате, який відбудеться 27-29.04.2018 в м. Кропивницький.

На першому етапі відбору — Відкритому чемпіонаті міста Черкас, який проходив 25.03.2018 року, додатково на Чемпіонат України кваліфікувалися команди з синхронного ката та Ен-бу. Далі на спортсменів чекає підготовка до участі у Чемпіонаті України та двотижневі тренувальні збори.

Організатори змагань висловлюють подяку за допомогу в організації та проведенні Чемпіонату Черкаської області з Традиційного Карате Черкаському Технологічному університету, Черкаській обласній федерації з Годзю-рю Карате, Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаськоі облдержадміністраціі, а також спортсменам та батькам!

Розподіл медалей за командами:

КомандаЗолотоСріблоБронзаВсього

ШТК "Окінава"
11121437
ДЮСШ "ОЛІМП"532
10

СК "Спарта"
0101

КТК "Черкаси"
0000

Назад