ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ З ТРАДИЦІЙНОГО КАРАТЕ 2021


В м. Катовіце (Польща) відбувся чемпіонат Європи з традиційного карате 2021, санкціонований Всесвітньою Федерацією Традиційного Карате.

Після двох років перерви, пов’язаною із пандемією, спортсмени, судді, представники національних федерацій з 21 країни Європи – біля однієї тисячі учасників зуміли зустрітися на татамі задля свята традиційного карате.

На платформі WTKF одночасно було проведено три заходи: чемпіонат Європи з традиційного карате WTKF (основний захід); Кубок Європи з традиційного карате серед дітей; чемпіонат Європи 2021 серед федерацій, які об’єднала платформа WTKF дисципліною – традиційне карате, визначеною 101-ю сесією МОК, як самостійним й незалежним напрямком карате.

В чемпіонаті Європи з традиційного карате WTKF 2021 спортсмени-члени збірної команди України виступили успішно в усіх високих групах – дорослі, молодь, юніори, юнаки. Завойовано 36 медалей: 4 золоті, 9 срібних, 23 бронзових нагороди.

Поздоровляємо переможців, тренерів та висловлюємо слова подяки батькам, спонсорам та всім небайдужим, що підтримали Федерацію та спортсменів.

Назад