п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Чемпіонат Світу

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

08 — 11 грудня 2022 року м. Люблін, Польща


Федерація Традиційного Карате-До України гідно завершила виконання Єдиного календарного плану 2022 року, а збірна команда України стала другою в загальнокомандному заліку команд світу в змаганнях з традиційного карате.

В м. Любліні (Польща) 08-11 грудня 2022 р. відбувся чемпіонат світу з традиційного карате 2022, санкціонований Всесвітньою Федерацією Традиційного Карате.

Спортсмени, судді, представники національних федерацій з 29 країн світу – біля 1500 учасників зустрілися на татамі задля свята традиційного карате.

На платформі WTKF одночасно було проведено два заходи: чемпіонат світу з традиційного карате (основний захід) та Кубок світу з традиційного карате серед дітей. Девіз чемпіонату світу під час військової агресії росії та повномасштабного вторгнення в Україну — «Традиційне карате – це солідарність». Цей слоган був викарбуваний на кожній медалі, що вручалася спортсменам під час нагородження.

Більш того, рішення Всесвітньої Федерації Традиційного Карате-До (WTKF), яке було прийнято ще на початку вторгнення рф в Україну про відсторонення представників (спортсменів, тренерів, суддів) рф та рб від участі у міжнародних змаганнях будь-якого рівня було дотримано. Позиція WTKF не змінна і питання про відновлення участі представників рф та рб не актуальне.

Федерація Традиційного Карате-До України в черговий раз подякувала Міжнародну Федерацію за підтримку санкційного режиму проти країн-агресорів та неприпустимість повернення їх представників до міжнародних змагань.

В чемпіонаті світу з традиційного карате WTKF 2022 спортсмени-члени збірної команди України виступили успішно в усіх вікових групах – дорослі, молодь, юніори, юнаки. Завойовано 27 медалей: 5 золотих, 11 срібних, 11 бронзових нагороди.

Поздоровляємо переможців, тренерів та висловлюємо слова подяки батькам, спонсорам та всім небайдужим, що підтримали Федерацію та спортсменів.

Назад