п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР — ПРАКТИКУМ

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

15 — 17 жовтня 2010 рік
м. Кіровоград


В Кіровограді відбувся міжнародний семінар-практикум з Традиційного Карате. Організатором семінару виступила Федерація Традиційного Карате-До України. На семінар були запрошені інструктора, судді та провідні атлети націолнальних збірних країн СНД, а також всі бажаючі ознайомитися з технікою і методикою Традиційного Карате.

Головною метою семінару була підготовка членів національних збірних країн СНД до Чемпіонату Світу з Традиційному Карате, який відбудеться 8 — 15 листопада в м Курітіба (Бразилія).

Червоною ниткою, через весь семінар, пройшла вказівка Вчителя Хідетакі НІШІЯМИ про правильність положення хребта та кісток тазу в момент виконання техніки Карате.

В основі викладеної сенсем Аві Роках методиці тренувань лежить 30-річний особистий досвід навчання у Вчителя Хідетакі НІШІЯМИ.

Глибина пояснення основ і суті технік Традиційного Карате, починаючи від принципів навчання стійок, пересування, функціональної роботи сухожиль і м'язів, помножене на величезний особистий досвід зробило семінар Аві Роках безцінним для любителів традіцінно Карате.

Головна мета семінару — збереження і продовження спадщини Сенсея Хідетака Нішіями

Назад