Семінар-практикум
м.Гайворон


 

25 червня 2017 року Володимир Савченко, президент ФТКУ, провів семінар-практикум в м. Гайворон, Кіровоградської області. Організатором семінару виступив Гайворонський клуб Традиційного Карате, осередок областної федерації Традиційного Карате (Голова — Галина Сидорова) за сприянням районної державної адміністрації та районної ради.

Мета семінару — укріплення та оздоровлення тіла методиками йоги, а також вправи для суглобів на покращення Кері-Ваза, а саме — Мае-Кері, методичним джерелом яких служить вчення Сенсея Хідетакі НІШІЯМИ. Базовим Ката для участників семінару було взято Ката Хейан-шодан.

Розпочав семінар Голова районної державної адміністрації Юрій Клименко. В своїй промові він особисто відзначив тренера з Традиційного Карате Галину Сідорову, праця якої за останні роки сприяла розквиту спорту Традиційне Карате в місті Гайворон та районі. Приємною подією стало вручення тренерам Почесної грамоти Гайворонської районної державної адміністрації та районної ради.

Три тренінга по дві с половиною години були расподілені — перший — Кіхон стійок, Зукі-Ваза (Оі-Зукі та Гяку-Зукі), Кері-Ваза (Мае-Кері Чу-дан) та Уке-Ваза (Аге, Сото та Гедан-Уке), другий — відпрацьовування Ката Хейан Шодан, третій — присвячен Бункай та його варіаціям, які сприяют отриманню навичок спортсменами в подальшому їх використанню.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад