п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР — ПРАКТИКУМ

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

03 — 04 лютого 2018 рік
м. Кропивницький


 

В місті Кропивницький відбувся зимовий міжнародний семінар-практикум з Традиційного Карате. Організатором семінару виступила національна Федерація Традиційного Карате-До України. На семінар були запрошені інструктора, судді та провідні атлети національних збірних країн, а також всі бажаючі ознайомитися з технікою і методикою Традиційного Карате.

Семінар відкрив Народний депутат України — Костянтин Яриніч. В своїй привітальній промові він проінформував всіх присутніх про завершальну стадію встановлення міжнародного Дзвону миру ООН в місті Кропивницький в осені цього року. Приємним став подарунок меценатів Хомбу довгоочикуваного технічного знаряддя для тренувань — металевих Сасі та Гета, ручної роботи.

Голова делегації Молдови, президент національної Федерації Традиційного Карате, Антон Ігнат в інтерв'ю телебаченню зазначив, що — "…головне завдання Традиційного Карате зміцнення тіла людини, а не його зруйнування".

На прохання президента ФТКУ Володимира Савченка, майстер-клас провів інструктор Лос Анджеловського Додзьо, асистент Аві Рокаха, чемпіон Європи з Куміте Рувен Шарф.

Головна увага була приділена Сен но Сену. Після детального відпрацювання Сосое-Ваза, Кузуши-Ваза, Уке-Ваза, Тсуки-Ваза, Кері-Ваза Сенсей Рувен велику увагу приділив переміщенні під час ведення бою. В основі викладеної Рувеном Шарфом методиці тренувань лежить багаторічний особистий досвід навчання у Вчителя Хідетакі НІШІЯМИ.

Також на семінар завітав заступник Голови бюджетного Комітету ВерховноїРади України Народний депутат Олександр Горбунов. Він особливо підкреслив, що щорічне проведення заходу буде мати позитивні наслідки не тільки в найближчий час, а й в майбутноьму. Бо наявність такої спортивної бази з карате в місті Кропивницький надає можливість проводити не тільки міжнародні семінари, а й займатися підготовкою каратеістів до олімпійских ігор 2020 року в Токіо.

Мета семінару — підготовка членів національної збірної України з Традиційного Карате до чемпіонату світу 2018 року була досягнута.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад