п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Першість міста Києва та Київської області

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

18 березня 2018 року м. Київ


 

18 березня 2018 року у місті Києві пройшли змагання — Першість міста Києва та Київської області з Традиційного Карате серед дітей. У змаганнях взяло участь понад 50 юних спортсменів, вихованців п’яти клубів Київської федерації. Змагання відбувалися в ЗОШ №138. Суддівський корпус змагань очолював. Олександр Колесник, 5. Дан, суддя міжнародної категорії.

У Першості приймали участь діти, віком від 8 до 13 років, які є членами Київської федерації Традиційного Карате. Змагання були проведені у відповідності до Правил Федерації Традиційного Карате-До України, у вікових категоріях: 8-9 років, 10-11 років та 12-13 років у програмі: Ката індивідуальне, Куміте індивідуальне та Ката синхронне.

Дані змагання були проведені для відбору спортсменів для участі у Чемпіонаті України, який відбудеться 27-29 квітня 2018 року у м. Кропивницькому. Також, мета даного заходу полягала у подальшому розвитку Традиційного Карате не тільки як виду спорту, а й як освітянська методологія залучення молоді до систематичних занять спортом у місті Києві та Київській області. Спортсмени, незважаючи на свій юний вік показали досить високий рівень підготовки та спортивних дух на татамі.

Окремо заслуговують на увагу спортсмени, які показали найвищу майстерність і стали одночасно переможцями як в Ката так і в Куміте: Василенко Святослав (тренер – Колесник О.А.), Йовхимищ Діана та Панькевич Олександр (тренер – Юр’єва М.В.).

Назад