ПОДЯКА ТИТУЛОВАНОМУ ОЛІМПІЙЦЮ


 

4-го квітня 2018 року в Національному Олімпійському Комітеті України відбулась зустріч Народного Депутата України Костянтина ЯРИНІЧА з багаторазовим чемпіоном і рекордсмена світу у стрибках з жердиною, переможцем Олімпійських ігор в Сеулі, Героєм України Сергієм БУБКОЮ.

Від імені колективу обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву «Надія», Костянти ЯРИНІЧ вручив подяку Президенту НОК України Сергію БУБЦІ. Приємно, що наш славетний рекордсмен всебічно підтримує олімпійський рух Кіровоградщини.

Рік тому, Костянтин Яриніч спільно з Сергієм Назаровичем допомогли нашим юним гімнастам встановити спеціалізований олімпійський гімнастичний килим. Відтепер, наші майбутні чемпіони матимуть змогу тренуватись на професійному спорядженні.

Також разом з Президентом НОК було обговорена подальша перспектива розвитку Центру олімпійської підготовки Традиційного Карате в місті Кропивницький, спортивну залу якого було відкрито за участі Сергія Назаровича ще у 2010-му. Вже в цьому році, на його базі, заплановано відкриття Центр японських бойових мистецтв України.

Сергій БУБКА люб’язно погодився взяти участь у церемонії відкриття Центру і сприяти його подальшому росту.

Назад