п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Кубок чемпіонів

пам’яті Сенсея Володимира Савченка

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

08 липня 2023 року м.Кропивницький


Федерація продовжує рухатися шляхом започаткованих традицій…

 

08 липня 2023 року в Хомбу Додзьо на базі Центру підготовки з традиційного карате-до (м. Кропивницький) відбувся Кубок чемпіонів з традиційного карате пам’яті Сенсея Володимира Савченка.

В цьому заході приймали участь спортсмени клубів-членів ФТКУ, які впродовж останніх трьох років посідали призові місця на чемпіонатах, Кубках України, міжнародних змаганнях.

Започаткований Кубок пам’яті у 2021 році став щорічним, традиційним й має на меті перевірити майстерність спортсменів та визначити рівень підготовки для участі у міжнародних змаганнях в складі збірної команди України. В цьому році такі старти відбудуться в жовтні в Італії.

На заході були присутні гості, тренери, судді та друзі, які вшанували пам’ять Володимира Савченка, що зробив багато задля визнання традиційного карате в Україні, був засновником Федерації Традиційного Карате-До України, а також багатогранною людиною: лікар, художник, тренер, громадський діяч.

Савченко В.В. завершив свій земний шлях не тільки в якості президента Федерації України, а й президента Всесвітньої Федерації.

Присутній на заході Гурський В’ячеслав Володимирович, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, вручив спортсменам посвідчення про присвоєння спортивних звань «Майстер спорту України», «Майстер спорту України міжнародного класу», «Заслужений тренер України».

Цей Кубок є продовженням традицій, а це найголовніше у відзнаці пам’яті Сенсея Володимира Савченка.

Назад