ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ

З ТРАДИЦІЙНОГО КАРАТЕ 2023


 

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік офіційна делегація національної збірної команди України з традиційного карате взяла участь у чемпіонаті Європи  (дорослі, молодь, юніори, юнаки), який відбувся у м. Ріміні, Італійська Республіка з 05 по 09 жовтня 2023 р.

Спортсмени, судді, представники національних федерацій з 20 країн Європи, 1050 учасників зустрілися на татамі задля свята традиційного карате. На платформі WTKF одночасно було проведено два заходи: чемпіонат Європи з традиційного карате (основний захід) та Кубок Європи з традиційного карате серед дітей.

В чемпіонаті Європи з традиційного карате 2023 спортсмени-члени збірної команди України виступили успішно в усіх вікових групах – дорослі, молодь, юніори, юнаки. Завойовано 25 медалей: 6 золотих, 8 срібних, 11 бронзових нагороди. Загальнокомандне місце — 2.

Поздоровляємо переможців, тренерів та висловлюємо слова подяки батькам, спонсорам та всім небайдужим, що підтримали Федерацію та спортсменів.

Назад