п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

Учбово-методичний атестаційний семінар з традиційного карате

22-24 березня 2024 року м. Кропивницький.


 

Федерація Традиційного Карате-До України рухається уперед, розвивається, продовжує навчально-методичний процес по підготовці суддівських та інструкторських кадрів.

На базі єдиного спеціалізованого Центру традиційного карате в Україні (м. Кропивницький) 22-24 березня 2024 року відбувся атестаційний семінар-практикум, з метою стандартизації дій суддів під час змагань, дотримання базових принципів виконання та оцінювання виступів атлетів на спортивних заходах. В семінарі приймали участь суддівський корпус Федерації, судді-початківці, тренери, провідні спортсмени Федерації. В упорядкуванні програми, організації й проведенні семінару; тестуванні на суддівську та майстерську ступінь були задіяні: президент ФТКУ Олександр Колеснік, члени Технічного комітету Федерації — Віктор Адєєв, Володимир Пуча, Віталій Галінський.

Технічним комітетом Федерації були проведені: атестація (І етап) по підтвердженню та підвищенню кваліфікацій суддів з традиційного карате та іспити на майстерську ступінь Дан.

Результати іспитів будуть враховані та оголошені під час учбово-методичного семінару в серпні 2024 року (ІІ етап) для видачі національних сертифікатів відповідних кваліфікацій.

Підготовка суддівського корпусу Федерації до чемпіонату України 2024 триває.

Рухаємося далі. Продовжуємо традиції…

Назад