п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

НАЦІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

21-22 лютого 2015 року

ХОМБУ ДОДЗЬО м. Кіровоград.


В Хомбу Додзьо Федерації Традиційного Карате-До України в м. Кіровограді відбувся національний атестаційний семінар-практикум з Традиційного Карате. Семінар провів Володимир Савченко, 6.Дан, президент федерації. Організатором семінару виступила Федерація Традиційного Карате-До України.

Протягом двох днів були детально розібрані і відпрацьовані методики розвитку міці Кері-Ваза завдяки передачі імпульсу від підлоги до цілі, що вражається. Для цього опрацьовувалися спеціальні вправи як у парах, так і на маківарі. На прикладі Ката Бассаі-Даі та Джіон інструктори федерації опанували методики викладання Ката як Куміте. Силові вправи також розподілялись на статичні, ізометричні та динамічні із використанням цеглин та маківари.

Особливо детально були розібрані вправи, спрямовані на вивчення методики розтягування скорочуваних м’язів, особливо таких, як антигравітаційні м’язи, які сполучують хребці, зміцнення крижів, поперекової області хребта і, як наслідок, – крижово-клубових суглобів. А також – спеціальні вправи, що сприяють відновленню еластичності тазостегнових суглобів, зміцненню міжхребцевих зв’язок та на розвиток еластичності хребта в цілому. Усі тести, запропоновані на семінарі були створені Сенсеєм Хідетакою НІШІЯМОЮ, що знаходить яскраве продовження в учнях Сенсея на Україні.

Наприкінці семінару атлети федерації мали змогу скласти тести на ступінь чорного поясу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад