п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

03-05 квітня 2015 року місто Житомир.


 

03-05 квітня 2015 року в місті Житомир відбувся семінар-практикум з Традиційного Карате. Організатором семінару виступив  Житомирський обласний осередок  Федерації Традиційного Карате-До України. На семінар були запрошені інструктори, судді, ведучі атлети міст Брусилова, Бердичева, Житомира, а також усі бажаючі ознайомитися з технікою та методиками Традиційного Карате. Провів семінар-практикум Володимир Савченко, президент ФТКУ.

Головною метою семінару була підготовка членів обласної збірної до участі в чемпіонаті України в травні цього року. 

Червоною ниткою, через весь семінар, пройшла вказівка Вчителя Хідетакі НІШІЯМИ  о необхідності правильної біомеханіки при виконанні техніки Традиційного Карате. 

Володимир Савченко зробив особливий наголос на вміння використовувати натягнення сухожиль тазостегнової частини тіла атлетом. Для цього були вивчені спеціальні вправи з використанням методик йоги. Також послідовно були розібрані головні біомеханічні принципи використання тиску в підлогу під час виконання Кіме. Глибина роз’яснення фундаментальних основ та суті технік Традиційного Карате, починаючи з принципів навчання стойок, пересування, функціональної роботи сухожиль, м’язів та суглобів, помножений на багатий особистий досвід зробило семінар В. Савченко цікавим не тільки для дорослих, а й для починаючих атлетів Традиційного Карате.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад