VII-Й КУБОК 

СВІТУ

З ТРАДИЦІЙНОГО КАРАТЕ

Люблін (Польща) — 2013

 

 

 

У Любліні, в спортивному комплексі "ГЛОБУС" 15 червня 2013 пройшов VII-й Кубок світу з Традиційного Карате, в якому змагалися 16 атлетів — вісім чоловіків і вісім жінок з Ізраїлю, Литви, Бразилії, України, Росії, Вірменії, Чехії, Німеччини та Польщі.

Цього року кубок світу був присвячений пам'яті Сенсея Дана Ступар з Румунії, який несподівано помер 28 квітня. Дан Ступар брав участь у всіх попередніх Кубках світу в якості судді.

Кубок світу пройшов під патронатом — міністра спорту та туризму Польщі Йоанна Муха, Посольства Японії в Польщі, мера м. Любліна Кшиштофа Жука і губернатора Люблінського воєводства Кшиштофа Гетьмана.

Президент Польської федерації традиційного карате Володимир Квічінскій, основоположник Традиційного Карате в Польщі, підкреслив, що великий інтерес польської громадськості до Традиційному Карате є доказом того, що робить національна федерація, і це є хорошим брендом у світі. "Успіх наших атлетів має особливу цінність, оскільки кубок світу з Традиційному Карате є одним з найбільших подій бойових мистецтв у світі. Він також є одним з найбільших подій з усіх видів спорту в цьому році в Польщі. Слід зазначити, що цей важкий іспит Люблінська організація Традиційного Карате пройшла дуже добре. Я радий також, що вболівальники, які заповнили спортхол Глобус, створили унікальну атмосферу VII кубка світу ", — сказав Володимир Kвічінскій.

Фінальним виступам передували судово-технічні курси, які провів віце-президент ITKF Володимир Квічінскій (Польща). Головною ідеєю технічного курсу було удосконалення реального виконання техніки Традиційного Карате з умінням збереження дистанції при контакті з супротивником.

До участі у Кубку Світу, згідно з Правилами ITKF, допускалися тільки члени національних федерацій Традиційного Карате, членів ITKF і ETKF.

ЖЕНЩИНЫ
1.Malgorzata Baranowska, Польща
2. Justyna Marciniak, Польща
3. Maria Depta, Польща
4. Dovile Aladaiyte, Польща
5. Natalia Tsarova, Україна
6. Shiri Rinat, Ізраїль
7. Zera Nabiieva, Україна
8. Anniara Márjore Machado de Souza, Бразилія
МУЖЧИНЫ
1. Lukasz Radwanski, Польща
2. Rafal Wajda, Польща
3. Jakub Stepan, Чехія
4. Vladimir Pucha, Україна
5. Narek Iskandaryan, Вірменія
6. Paul Brunner, Німеччина
7. Anton Chernousov, Росія
8. Oleksii Serdiuk, Україна

 

Джоанна Муха

Министр спорта и туризма Польши

Я людина вихована карате. Маючи синій пояс Традиційного Карате, я з вдячністю приймаю почесний чорний пояс, тому що моє серце з бойовими мистецтвами Японії і я щиро рада, що знаходжуся тут з вами на VII кубку світу в Любліні. Я вітаю Володимира Kвічінского за відмінні соціальні досягнення. Той факт, що Традиційне Карате розвивається в Польщі так потужно і добре, це в основному його заслуга і людей, що працюють з ним.

 


 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад