п р о д о в ж е н н я      т р а д и ц і й . . .

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ

Міжнародний семінар-практикум з Традиційного Карате
Додзьо "Стара Вьеж"


6-8 травня 2016 року у центрі японського бойових мистецтв і спорту Додзьо "Стара Вьеж" пройшов щорічний міжнародний семінар-практикум з Традиційного Карате, який зібрав понад 250 атлетів, щоб вони мали можливість удосконалити свою техніку.

Підготовку проводили:

— Сенсей Жуджі Ізумі, 5.Дан (Японія) — член Ради Всесвітньої Федерації Традиційного карате-До (WTKF), викладав техніку школи Сіто-Рю;

— Сенсей Аві Роках (США) — давній учень і асистент Сенсея Хідетаки Нішіями, багаторазовий чемпіон США в Куміте і чемпіоном світу в командному Куміте (1994 р. в Тревізо, Італія), викладав техніку школи Шотокан-Рю.

Координатором семінару виступив Сенсей Влодзімієр Квічинський (Польща) — Президент Всесвітньої Федерації Традиційного Карате-До (WTKF), президент Польської Федерації Традиційного Карате-До (PZKT), головний тренер національної збірної.

Підводячи підсумки підготовки В. Квічинський сказав: "Багатство цього семінару було засновано на тому факті, що однією частиною був наш традиційний погляд тренування, що ми досліджуємо вже кілька десятиліть, тобто Традиційне Карате, представлене Сенсеєм Аві Рокахом, з другого боку, був зовсім інший погляд, який репрезентував нам Сенсей Жуджі Ізумі з Японії, вже 65 років практикуючий школу Шіто-Рю".

"Навчання Сенсея Аві Рокаха, як правило, приносить багато хороших і добре налагодженних знаній, які Сенсей отримав протягом багатьох років навчання під керівництвом Сенсея Нішіями в Хомбу Додзьо в Лос Анджелосі, Каліфорнія, США. Кожен семінар завжди приносить щось нове і показово персональне тренування зміцнює кожного з нас. Сенсей Ізумі, який представляє іншу школу Карате, виклав універсальні принципи, які регулюють всі японські бойові мистецтва. Він показав нам, що ми повинні тренуватися все своє життя, кожен день, щоб піклуватися про своє тіло і залишатися в гарній формі, що дуже важливо в Карате ", — так сказав про тренінг Сенсея Кшиштоф Нойгебауер, тренер молодіжної та дорослої національної збірної.

Традиційно, після закінчення семінару, в неділю, були проведені іспити на Дан.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Назад