Олімпійський урок


10 вересня 2016 року, на головній спортивній і культурній арені країни – НСК «Олімпійський», відбулося святкування Дня Фізичної культури і спорту!

На честь свята в цьому році стартувала унікальна акція Національного олімпійського комітету України – Всеукраїнський Олімпійський урок!

Олімпійський урок – щорічне спортивне свято, яке проводиться за ініціативою Національного олімпійського комітету України та за підтримки головної арени країни – НСК «Олімпійський».

Національна Федерація Традиційного Карате-До України (ФТКУ) вже другий рік поспіль бере участь у святкуванні Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнському олімпійському уроці.

На майданчиках різноманітних видів спорту кожен бажаючий зміг спробувати свої сили як в олімпійських видах, так і в не олімпійських видах спорту, отримати точні поради від тренерів, а також чемпіонів Світу та Європи.

В цьому році юні вихованці Київської федерації Традиційного Карате представили всій країни даний вид спорту. Чисельні гості могли безпосередньо вболівати за дійством на татамі, а під час нагородження нагородити переможців оплесками. Також, під час Олімпійського уроку – 2016 вихованці Марини Юр’євої та Вікторії Уткіної, інструкторів Києвської федерації, мали можливість поспілкуватися з членами олімпійської збірної Ураїни.


Учать наших юних спортсменів у даному заході відбулося завдяки багатолітній співпраці ФТКУ та Міністерства молоді та спорту України.

Назад