ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ КУЗЬМЕНКО В ХОМБУ

7 лютого 2017 року, очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко відвідав обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву № 2 та Центр олімпійської підготовки з Традиційного Карате-до. У приміщенні спортшколи пройшла зустріч із спортсменами, тренерами та журналістами.

Губернатор оглянув будівлю закладу, побував у тренажерних залах, ознайомився з умовами підготовки спортсменів. З керівництвом і тренерами школи голова ОДА обговорив проблемні питання, які потребують першочергового вирішення. У планах на 2017 рік – реалізувати масштабний проект з реконструкції цієї спортивної школи.

– Це потужна спортивна школа, яка вже давно потребує уваги держави. Минулого року ми з колегами вирішили розпочати ремонтні роботи у цьому закладі, але в області реалізовувалися великі проекти. Зокрема проект — “Здоров’я наших дітей” з ремонту дитячої обласної лікарні, тому було значне фінансове навантаження і ми не мали можливості ці роботи розпочати, – прокоментував ситуацію Сергій Кузьменко. – Наступний етап проекту “Здоров’я наших дітей” – це спорт.

Завітав губернатор і в Центр олімпійської підготовки Традиційного Карате-до. Президент Національної Федерації Традиційного Карате-До України Володимир Савченко детально інформував високого гістя про досягнення атлетів Центру на чемпіонатах світу та Європи, а також про плани федерації на найближчі роки. Сергій Кузьменко знайшов час, щоб не тільки ознайомитись з методологією Традиційного Карате, але й попрацював на Маківарі та Сутінаворі.

– Цього року 10% від коштів, які виділяє Державний фонд регіонального розвитку, планується спрямувати саме на розвиток дитячого спорту. Ми будемо використовувати цю можливість, зокрема, і щодо ремонту цього закладу. Сподіваюся, що у 2017 році в рамках проекту “Здоров’я наших дітей” ми закінчимо роботи в дитячій обласній лікарні та розпочнемо реконструкцію цього, можна сказати, загальнообласного спортивного закладу, – підсумував голова облдержадміністрації на брифінгу з журналістами.

Назад